Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Proni centar daje podršku mladima #zoomirajse

Ilustracija Ilustracija Foto: PRONI centar

Kako bi mladima barem malo olakšali trenutno stanje, u kojem su se našli zbog pandemije koronavirusa, PRONI Centar kroz svoje programe Info-centar za mlade Osijek i Info-centar za mlade Vukovar, kroz program #zoomirajse, odlučio je pružiti podršku putem  kratkih videa,  i  članaka na određene aktualne teme vezane uz redovne aktivnosti (škola, fakultet, posao), provođenje slobodnog vremena, komunikaciju s ukućanima i prijateljima te nošenje s emocijama.

Također, nude i mogućnost individualnog ili grupnog razgovora u kojem će mladi imati priliku postaviti pitanja te izreći svoje emocije i probleme.

-Prvi video i članak bavi se temom odnosa u obitelji i mogu se pronaći na našoj facebook i web stranici već danas. Nova tema biti će svakih 10 dana. U sljedećim videima i člancima bavit ćemo se emocijama koje je javljaju u ovakvim izvanrednim situacijama te načinima nošenja s njima. Također ćemo pružati praktične informacije vezane uz online nastavu i ispite te informacije o provođenju slobodnog vremena unutar kuće te online prilikama za kvalitetno provođenje vremena. Otvoreni smo i za prijedloge o temama o kojima mladi žele čuti  i saznati više – rekla je voditeljica Info- centra za mlade Vukovar, Karolina Šoš Živanović.

U suradnji s djelatnicima PRONI Centra, sve materijale pripremaju njihove volonterke iz područja psihologije, Siena i Ljubica Brigitte, koje će, ukoliko mladi iskažu interes kreirati on-line individualne i grupne razgovore na teme za koje mladim iskazu interes.  Mladi se mogu prijaviti preko obrazca koji je dostupan na njihovoj web stranici.

Pročitano 528 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI