Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Teže ozlijeđen motociklist iz Ivankova

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske evidentirane su tri prometne nesreće, od čega dvije prometne nesreće u Vinkovcima u kojima je nastupila samo materijalna šteta i jedna  prometna nesreća u Ivankovu u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena.- priopćila je PU vukovarsko-srijemska.

Jučer, 4. svibnja u 19,15 sati, 26-godišnjak iz Ivankova je, krećući se kolnikom Ulice J.S. Reljkovića u smjeru Ulice Gorjani u Ivankovu, upravljao neregistriranim motociklom stražnjem kotaču. Prilikom spuštanja prednjeg kotača na kolnik izgubio je nadzor nad motociklom, uslijed čega pada na zelenu površinu s desne strane kolnika, slijeće u cestovni kanal te udara u kolni prilaz njivi. U prometnoj nesreći 26-godišnjak je teže ozlijeđen.

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o obveznim osiguranjima u prometu, protiv 26-godišnjaka slijede obvezni prekršajni nalog i prekršajni nalog, a podneseno je i posebno izviješće nadležnom državnom odvjetništvu.- stoji u izvješću PU vukovarsko-srijemske.

Pročitano 685 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI