Ispiši ovu stranicu

U OBŽ dvije osobe izliječene, jedna novooboljela

U Osječko-baranjskoj županiji dvije su osobe ozdravile pa je sada ukupan broj izliječenih od koronavirusa 83, dok je jedna novooboljela osoba, izvijestio je načelnik Stožera Civilne zaštite Osječko-baranjske županije Goran Ivanović.

U protekla 24 sata obavljeno je testiranje 75 uzoraka, a samo je jedna osoba pozitivna na COVID-19 i to s područja Koške koja se već nalazila u samoizolaciji.

-Ukupno su 122 osobe na području županije pozitivne, a imamo dvije novoizliječene osobe i sada ih je izliječenih 83, broj preminulih je i nadalje osam. U KBC-u je hospitalizirano deset pacijenata od kojih nijedan nije na respiratoru. U samoizolaciji imamo 178 osoba, što je 55 više u odnosu na dan prije - rekao je Ivanović .

IDjelatnici Policijske uprave Osječko-baranjske obavili su 63 provjere poštivanja mjera samoizolacije, od čega dvije po dojavi građana u Belišću i Našicama pri čemu je utvrđeno da osobe nisu poštivale propisane mjere.
-U preostaloj 61 provjeri zabilježeno je u Belišću još jedno kršenje mjera samoizolacije - rekao je Ivanović na konferenciji za novinare dodavši da je na sedam stalnih kontrolnih točaka na ulazima u Županiju obavljena provjera 1775 propusnica za putovanje i nije zabilježen niti jedan slučaj pokušaja putovanja bez valjane propusnice.

Pročitano 668 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić