Ispiši ovu stranicu

Policija izvjestila o radu ugostiteljskog objekta protivno odluci Stožera civilne zaštite

Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske javljaju kako je jučer 7. travnja zaprimljena jedna dojava o radu ugostiteljskog objekta protivno odluci Stožera civilne zaštite, što je policija provedenim izvidima i provjerama potvrdila, glede čega je izvješten Državni inspektorat. 

Do sada su na području PU vukovarsko-srijemske zabilježena i utvrđena tri kršenja Odluke o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja športskih i kulturnih događanja, koja su se odnosila na rad ugostiteljskih objekata protivno odredbama navedene Odluke.

Prilikom provođenja nadzora mjera iz Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, u vremenu od 22 sata 6. travnja do 22 sata 7. travnja, na kontrolnim punktovima na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske, policijski službenici su utvrdili 19 kršenja mjera iz spomenute Odluke. Osobe zatečene bez ovjerene i potpisane propusnice za ulazak i izlazak s područja prebivališta, odnosno stalnog boravišta, policijski službenici su upozorili i uputili u obvezu njenog ishođenja te odvraćali nazad na mjesto prebivališta.

U noći sa 6. na 07. travnja u Vinkovcima, u Ohridskoj ulici, uporabom spreja u boji oštećeno je osobno vozilo, vlasništvo 63. godišnje Vinkovčanke. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna. Podnijeta je kaznena prijava, a policija intenzivno traga za počiniteljima.

Pročitano 848 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI