Ispiši ovu stranicu

Nastavlja se projekt HELP, branitelji daju potporu građanima Zgreba

Nastavlja se projekt HELP, branitelji daju potporu građanima Zgreba Foto: Arhiva HRV

Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara i dalje radi na projektu Pomoć u kući za Hrvatske branitelje grada Vukovara – HELP.

-Navedeni projekt će se provoditi sve dok nam ne stignu drugačije preporuke Stožera civilne zaštite. Naime, naši djelatnici i dalje pomažu najpotrebitijima, odnosno našoj ciljnoj skupini u koju su uvršteni branitelji i stradalnici, heroji našega grada i države kojima smo neizmjerno zahvalni na svemu što su učinili za stvaranje samostalne i neovisne Hrvatske države. Dakle, s obzirom na ovaj nemili događaj koji je zahvatio cijelu državu i cijeli svijet, točnije na Coronavirus, važno je naglasiti da naši korisnici ulaze u rizičnu skupinu ljudi kako zbog svoje starosne dobi tako i zbog posljedica sudjelovanja u Domovinskom obrambenom ratu. Iz toga razloga naši djelatnici i dalje pružaju pomoć korisnicima odlaskom u trgovine, ljekarne i slično – rekao je predsjednik Koordinacije Franjo Šoljić.

U okviru projekta devetero djelatnika i jedan volonter skrbe o 34 obitelji koje im se za pomoć mogu obratiti i telefonski te će u najkraćem roku odgovoriti na njihove zahtjeve.
Šoljić je pozvao i zamolio sve da poštuju sve mjere i preporuke Stožera civilne zaštite te prate službene stranice Vlade.
-I za kraj ono najvažnije, molimo vas da čuvate i sebe i druge i ostanete kod svojih kuća. Mi smo tu da vam pomognemo. Želimo vam dobro zdravlje! – naglasio je Šoljić dodajući kako suosjećaju i potporu daju i građanima grada Zagreba.
-Branitelji su uvijek bili spremni pomoći pa tako se i u ovoj situaciji stavljamo na raspolaganje svim službama. Ukoliko bude bilo potrebe, mi smo tu – poručio je Šoljić.

Pročitano 838 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić