NAJNOVIJE
Služba za korisnike usluga Komunalca d.o.o. i blagajna od sada u Borovu naselju
U cilju osiguranja što veće razine sigurnosti i zaštite građana te prevencije širenja koronavirusa, a uzevši u obzir potrebe nastavka obavljanja poslova i ostvarivanja usluga iz nadležnosti poduzeća Komunalac d.o.o., korisnicima će biti na raspolaganju Služba za korisnike i blagajna u Borovu naselju na adresi Ulica Domovinskog rata 1.
Služba za korisnike i blagajna će raditi od ponedjeljka do petka od 8:00 - 13:00 sati.
 


(Nedjelja, 29 Ožujak 2020 11:09)
Raspisan natječaj za nagradu Julija Benešića

Slavonsko-baranjsko-srijemski ogranak Društvo hrvatskih književnika i Ogranak Matice hrvatske u Đakovu raspisali su natječaj za Nagradu Julija Benešića i Povelju uspješnosti Julija Benešića, priopćilo je društvo.

(Nedjelja, 29 Ožujak 2020 10:10)
Staklena vitrina razbijena, ali Vučedolska golubica nije oštećena u potresu

Arheološki muzej u Zagrebu osigurao je arheološki predmet Vučedolsku golubicu nakon što se zbog potresa razdvojila staklena vitrina na trećem katu stalnog postava Pretpovijesnih zbirki gdje je golubica, koja je u potresu prošla bez oštećenja, bila izložena.

(Nedjelja, 29 Ožujak 2020 09:43)
U Vukovarsko-srijemskoj županiji sedam oboljelih

Još je jedna osoba oboljela od koronavirusa na području Vukovarsko-srijemske županije tako da sada imamo sedam oboljelih, priopćio je jutros Stožer Civilne zaštite VSŽ.

(Nedjelja, 29 Ožujak 2020 09:37)
Tri novooboljele osobe na području Vukovarsko-srijemske županije

Tri su novooboljele osobe od koronavirusa na području Vukovarsko-srijemske županije, priopćio je Stožer Civilne zaštite VSŽ.

(Subota, 28 Ožujak 2020 17:09)
Tržnica se otvara u ponedjeljak

Odlukom gradskih vlasti od ponedjeljka, 30. ožujka, Gradska tržnica Vukovar ponovo otvara svoja vrata, objavljeno je na internetskoj stranici Grada Vukovara.

(Subota, 28 Ožujak 2020 16:47)
Od koronavirusa umro peti bolesnik

U Hrvatskoj su tijekom dana potvrđena 22 nova slučaja zaraze koronavirusom, a preminula je i peta žrtva, izvijestio je Nacionalni stožer Civilne zaštite.

(Subota, 28 Ožujak 2020 16:29)

Tehnostan uveo mjere zaštite djelatnika i krajnjih kupaca

Lovrenščak: Opremljeni smo zaštitnim odjelima i maskama te slijedimo upute Stožera civilne zaštite Lovrenščak: Opremljeni smo zaštitnim odjelima i maskama te slijedimo upute Stožera civilne zaštite Foto: Arhiv HRV-a

U cilju sprječavanja širenja zaraze uzrokovane koronavirusom i u gradskom poduzeću Tehnostan uveli su mjeru obustave svih osobnih kontakata.

Sva nepotrebna dolaženja u prostorije upravne zgrade ovog poduzeća svedena su na minimum i sve što se može odraditi putem telefona, e-maila i sl., odrađuje se upravo tako. Funkcioniranje poduzeća u svim njegovim segmentima i uslugama koje pruža nije dovedeno u pitanje, naglašava direktor Tehnostana Kristijan Lovrenščak.

- Redovni obilazak korisnika od strane dimnjačarske službe se također obustavlja. Dimnjačari čiste dimnjake isključivo po pozivu korisnika. Molimo sve naše krajnje kupce da do daljnjega sve svoje upite i potrebe za kontaktom ostvaruju putem telefona ili e-maila i to za toplinarstvo na 032 450 300 ili na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., za dimnjačarstvo na 032 616-238 odnosno e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kao i za upravljanje na 032 616 500 ili e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Također mogu nazvati bilo koji od ovih brojeva jer se pozivi lako mogu preusmjeriti. Sve ovo smo napravili kako bismo zaštitili naše krajnje kupce, a koji su inače u velikom broju svakodnevno dolazili u našu upravnu zgradu. Na ovaj smo način, tzv.daljinskim putem smanjili mogućnost širenja virusa COVID-19 – ističe Lovrenščak.

Ukoliko se pak pojavi situacija u kojoj djelatnici Tehnostana trebaju izaći na teren i doći u kontakt s krajnjim korisnicima, Lovrenščak pojašnjava kako će teći postupak.

-Naši djelatnici izbjegavaju kontakt s krajnjim kupcima ukoliko to nije nužno, a za nužne i hitne radove opremljeni smo zaštitnom odjećom i maskama te se pridržavamo svih uputa koje je izdao Stožer civilne zaštite. Na taj način u ovom razdoblju možemo neometano obavljati sve naše funkcije – kaže Lovrenščak.

Pročitano 85 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija