Ispiši ovu stranicu

15 dojava o kršenju mjera samoizolacije

Policijska uprava vukovarsko-srijemska je u vremenu od 22 sata 17. ožujka do 22 sata 18. ožujka, evidentirala ukupno 15 dojava o kršenju mjera samoizolacije. Izvršenim provjerama, policijski službenici su utvrdili tri kršenja mjera samoizolacije o čemu je izviješten Državni inspektorat.

Kvalitetan pragmatičan operativni rad inspektora za droge kriminalističke policije rezultirao je pretragom doma i automobila 36-godišnjaka iz Borova, izvršenom 18. ožujka temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru. Policijski službenici su pronašli oko 917 grama opojne droge speed i 16 grama opojne droge marihuana te novčana sredstva u različitim valutama u iznosu od nekoliko desetaka tisuća kuna u kunskoj protuvrijednosti. Pronađeni predmeti su oduzeti, a 36-godišnjak je uhićen zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, te će uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 19-godišnjakom iz Marinaca, utvrđena je sumnja kako je u razdoblju od 27. siječnja do 10. ožujka 2020. godine u više navrata s bankovnog računa drugog 19-godišnjaka iz Marinaca neovlašteno uplatio nekoliko tisuća kuna na račun otvoren u kladionici tvrtke iz Dugopolja. Protiv 19-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Računalna prijevara Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 21-godišnjakom iz Vinkovaca, utvrđena je sumnja kako je 14. ožujka provalio u obiteljsku kuću u Požeškoj ulici u Vinkovcima te otuđio novac i nakit, čime je oštetio 29-godišnjeg vlasnika za iznos od više tisuća kuna. Uz kaznenu prijavu, 19. ožujka je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Pročitano 986 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI