Ispiši ovu stranicu

Penava čestitao pobjednicima HDZ-ovih izbora

Ivan Penava na biralištu Ivan Penava na biralištu Foto: hina.hr

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković poručio je u nedjelju nakon što je njegov tim „Odvažno za Hrvatsku” odnio pobjedu na unutarstranačkim izborima kako su članovi HDZ-a poslali jasnu poruku kakav HDZ žele.

- Članovi i članice HDZ-a su vrlo jasnu poruku poslali danas kakav HDZ žele i koje ljude žele na čelu stranke - izjavio je Plenković nakon objave rezultata. Pritom je zahvalio svim članovima HDZ-a koji su sudjelovali na unutarstranačkim izborima i koji su dali povjerenje njegovom timu ocijenivši kako je odaziv bio vrlo dobar s obzirom na okolnosti.

Posebno je čestitao Tomi Mevdedu, novom zamjeniku predsjednika HDZ-a, ali i novoj potpredsjednici Zdravki Bušić s obzirom da, kako je rekao, ona simbolizira HDZ od prvih dana i vremena predsjednika Franje Tuđmana. Čestitao je i ostalim izabranim potpredsjednicima stranke: Olegu Butkoviću, Branku Bačiću i Ivanu Anušiću.

Kandidat za zamjenika predsjednika HDZ-a, vukovarski gradonačelnik Ivan Penava čestitao je u nedjelju navečer na svojem facebooku pobjednicima izbora iz Plenkovićeva tima "Odvažno za Hrvatsku", koji su pobijedili na unutarstranačkim izborima.

"Izbori su završili, nadam se kako će izabrano vodstvo imati dovoljno političke mudrosti i širine okupiti nas i povesti u smjeru koji će biti dobar za Hrvatsku i HDZ. Izbori su iscrpljujući, ali za ideale se uvijek isplati boriti. Hvala vam na podršci, pobjeda u Vukovarsko srijemskoj županiji i rezultat u Vukovaru od preko 86 posto obvezuje me da ustrajem na svom putu. Čestitam pobjednicima", napisao je Ivan Penava u objavi na facebook profilu.

Pročitano 863 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac