NAJNOVIJE
Predstavljen dvogodišnji projekt za djecu s teškoćama u razvoju

Udruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju Vukovarski leptirići kao nositelj projekta zajedno s partnerima Udrugom za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ Vukovar, Udrugom osoba s invaliditetom „VUKA“ Vukovar i Gradom Vukovarom predstavili su dvogodišnji projekt  „Društveni centar IN – mreža podrške za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom grada Vukovara“.

(Ponedjeljak, 21 Rujan 2020 14:07)
U Osječko-baranjskoj županiji dvije novooboljele osobe

U zadnja 24 sata u laboratoriju Kliničkog bolničkog centra Osijek obrađen je 201 uzorak, a samo dva nalaza bila su pozitivna na koronavirus – stoji u priopćenju Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije.

(Ponedjeljak, 21 Rujan 2020 11:47)
U Hrvatskoj 70 novih slučajeva zaraze koronavirusom

U Republici Hrvatskoj u posljednja 24 sata potvrđeno je 70 novih slučajeva zaraze koronavirusom - stoji u priopćenju Nacionalnog stožera civilne zaštite.

(Ponedjeljak, 21 Rujan 2020 10:12)
U VSŽ šest novooboljelih od koronavirusa

U Vukovarsko-srijemskoj županiji, prema podacima pristiglim do 8:00 sati, u posljednja 24 sata je šest novih pozitivnih osoba na COVID-19. Tri novooboljele osobe su iz Vinkovaca, jedna iz Vukovara, jedna iz Soljana te jedna osoba s boravištem u drugoj županiji.

(Ponedjeljak, 21 Rujan 2020 09:05)
Svečanim mimohodom završile 55. Vinkovačke jeseni

Svečanim mimohodom kojim su ulicama Vinkovaca prošli članovi 31 KUD-a iz Vukovarsko-srijemske županije, 25 svečano ukrašenih konjskih zaprega i 30 konjanika, u Vinkovcima su u nedjelju završile 55. vinkovačke jeseni, prenosi Press032.

(Nedjelja, 20 Rujan 2020 13:58)
U Hrvatskoj potvrđeno 197 novih slučajeva koronavirusa, preminule četiri osobe

U Republici Hrvatskoj u posljednja 24 sata potvrđeno je 197 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Od subote su preminule četiri osobe - stoji u priopćenju Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

(Nedjelja, 20 Rujan 2020 10:20)
U Osječko-baranjskoj županiji sedam novooboljelih osoba

Tijekom protekla 24 sata u Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije testirana su 273 uzorka od kojih je sedam bilo pozitivno na koronavirus.

(Nedjelja, 20 Rujan 2020 09:59)

Do daljnjeg zatvoreni bazeni u Vukovaru i Vinkovcima

Bazeni u Vukovaru i Vinkovcima do daljnjega ne rade Bazeni u Vukovaru i Vinkovcima do daljnjega ne rade Foto: arhiva HRV

S ciljem suzbijanja korona virusa bazeni u Vukovaru i Vinkovcima zatvoreni su do daljnjega.

„Dragi posjetitelji, vaša i naša sigurnost i zdravlje su nam na prvom mjestu i zato od danas od 15:00 sati zatvaramo sva vrata Sportski objekata Vukovar do daljnjega‼ Pratimo situaciju te ćemo vas o svemu obavještavati putem naših kanala. Kafić u sklopu objekata će raditi prema standardnom radnom vremenu ukoliko ne dođe odluka o zatvaranju i takvih vrsta objekata u državi. Pazite na sebe i na svoje bližnje, vodite brigu o higijeni i zaštiti od virusa“, stoji u objavi Javne ustanove Sportski objekti Vukovar.

Istu odluku donijeli su i čelnici Dvoranskog plivališta Lenije iz Vinkovaca.

„Odlukom Nacionalnog kriznog stožera kao i Županijskog i Gradskog o javnim okupljanjima do 100 ljudi te preporukom Zavoda za javno zdravstvo, a prvenstveno razmišljajući o zdravlju njihovih korisnika poduzima se preventivna mjera i Vinkovačko dvoransko plivalište Lenije zatvara se do daljnjega.“, izvijestili su iz Dvoranskog plivališta Lenije.

Pročitano 262 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija