Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Građani pozor! Ne nasjedajte na lažno predstavljanje!

Ilustracija Ilustracija Foto: Arhiva HRV-a

U posljednjih nekoliko mjeseci na području naše županije, pojedine osobe prikupljaju pomoć predstavljajući se kao članovi Udruge osoba oštećenog sluha Vukovarsko-srijemske županije.

Iz Udruge poručuju kako je riječ o lažnom predstavljanju. Cijeli slučaj su prijavili policiji te doznali kako je riječ većinom o državljanima Bugarske i Rumunjske koji su dobro organizirani.

-To nije problem koji je zahvatio samo našu županiju, već je to problem na razini cijele Hrvatske. S toga apeliramo na sve građane da ne nasjedaju na lažna predstavljanja jer naša Udruga, a niti Savez na takav način ne prikuplja nikakve donacije. To je čista prevara! - poručila je Martina Pekić, tumač znakovnog jezika u spomenutoj udruzi dodajući kako su proteklih dana imali više poziva od strane zabrinutih građana radi prikupljanja donacija u trgovačkim centrima, kafićima i trgovima u Vinkovcima i u Vukovaru.

Dodala je kako se Udruga osoba oštećenog sluha Vukovarsko-srijemske županije financira kroz različite projekte i članarine. No, ukoliko građani žele donirati, mogu to učiniti putem maila, telefonskim putem ili ih izravno kontaktirati.

Pročitano 970 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI