Ispiši ovu stranicu

Udruga TOMS u suradnji s partnerima za potrebite Vukovarce

Potpisivanje ugovora o donaciji Potpisivanje ugovora o donaciji Foto: Sandra Grgić

Udruga tjelesnih invalida TOMS iz Trogira u suradnji s Udrugom tjelesnih invalida Sinj, Udrugom osoba s invaliditetom Prijatelj iz Metkovića te Udrugom osoba s Invaliditetom Split 16. godinu zaredom provodi humanitarnu akciju “Moje svjetlo za moj Vukovar”.

U sklopu akcije udruge su i za ovu godinu osigurale sredstva kojima će dvije obitelji koje imaju djecu s teškoćama u razvoju,  a koje su članovi Udruge roditelja djece s poteškoćama u razvoju “Vukovarski leptirići”, donirati tijekom godinu dana po 1.000 kuna mjesečno. U prostorijama Udruge potpisani su ugovori o donacijama dvjema obiteljima, a osim ove donacije osigurali su i jednokratno za svaku obitelj 1.500 kuna za kupovinu potrebnih namirnica i higijenskih potrepština, kao i didaktičke igračke za Udrugu Vukovarski leptirići.  

Toms Basic

Potpisivanju Ugovora nazočio je i zamjenik gradonačelnika Vukovara Marijan Pavliček koji je zahvalio na vrijednoj donaciji.
-Ovo je još jedan dokaz koliko imamo pravih prijatelja diljem lijepe naše. Zahvaljujem prijateljskim udrugama iz Sinja, Trogira, Splita i Metkovića na ovoj hvalevrijednoj akciji koja traje već punih 16 godina. Udruga TOMS je  i nositelj Plakete Grada Vukovara i na ovaj je način samo potvrđuje, rekao je Pavliček.

Predsjednik Udruge tjelesnih invalida TOMS iz Trogira Ivica Bašić dodao je kako neće odustati od pomaganja Vukovaru i potrebitim Vukovarcima. 

Pročitano 835 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI