Ispiši ovu stranicu

Fina daje stipendije 3.000 kn

U organizaciji Gimnazije Vukovar u Pastoralnom centru sv. Bono, Financijska agencija (Fina) predstavila je sebe kao poslodavca i  program stipendiranja za buduće studente.

Program stipendiranja moći će koristiti svi oni studenti koji upišu bilo koji tehnički fakultet. Onim studentima koji se odluče upisati neki od tehničkih fakulteta Fina nudi mjesečnu stipendiju u iznosu od 3.000 kn neto u trajanju od 12, 24 ili 36 mjeseci (ovisno o godini studija), mogućnost obavljanja studentske stručne prakse i izrade diplomskog rada te zapošljavanje po završetku studija (sukladno potrebama poslodavca).

Dražen Čović, predsjednik uprave Financijske agencije (Fina) istaknuo je kako Fina ima u cilju prepoznati talente što ranije, žele pomoći studentima i njihovim roditeljima pri studiranju te na taj način sebi osiguravaju kvalitetan kadar. Interes za stipendiju Fine je velik, a trenutno je 37 studenata u programu, 50 studenata svaki dan ulazi u firmu te kroz studentski rad prepoznaje sebe i posao kojim se želi baviti. Čović je najavio otvaranje razvojnog centra u Vukovaru u sljedeća 3 mjeseca. Svi zainteresirani za stipendiju Fine mogu se prijaviti putem Internet stranica Fine.

Pročitano 1095 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI