NAJNOVIJE
Potpisani ugovori za cjevovode Nuštar-Marinci i Soljani-Strošinci

U prostorijama Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije potpisani su ugovori s izvođačima radova i predstavnicima tvrtki koje provode nadzor nad izvođenjem radova na izgradnji cjevovoda Soljani-Strošinci i Nuštar-Marinci.

(Utorak, 25 Veljača 2020 09:50)
Penava: Prikupili smo dovoljan broj potpisa za kandidaturu

Gradonačelnik Ivan Penava  najavio je danas novinarima kako će u petak će Ivan Kovač, Davor Ivo Stier i on predati potrebne potpise za unutarstranačke izbore u HDZ-u.

(Ponedjeljak, 24 Veljača 2020 15:13)
Tradicionalni novinarski bal okupio 70-tak uzvanika iz cijele županije

U organizaciji Ogranka Hrvatskog novinarskog društva Vukovarsko-srijemske županije u Vinkovcima je održan 21. novinarski bal. Riječ je godišnjem događaju za novinare i druge djelatnike u medijima iz naše županije koji iz godine u godinu privlači sve veći broj uzvanika. Tako se od nedavno novinarskome balu odazivaju i glasnogovornici institucija s našega područja.

(Ponedjeljak, 24 Veljača 2020 14:57)
Ministarstvo znanosti i obrazovanja poslalo uputu školama da otkažu putovanja u Italiju

Ministarstvo znanosti i obrazovanja poslalo je uputu osnovnim i srednjim školama da otkažu sva organizirana putovanja u Italiju u narednih mjesec dana, a nakon što se žarište koronavirusa razvilo i u nama susjednoj zemlji.

(Ponedjeljak, 24 Veljača 2020 14:48)
Policija pronašla drugog sudionika sukoba u Vukovaru

Nakon intenzivnog traganja, vukovarski policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad drugim sudionikom sukoba koji se dogodio 8. veljače pred trgovačkim centrom u Ulici Josipa Jurja Strossmayera u Vukovaru.

(Ponedjeljak, 24 Veljača 2020 14:11)
Uskoro novi krug prijava za subvencije na stambene kredite

Subvencije na stambene kredite kreću od 30. ožujka, a uskoro kreće i program POS+ i POS za stambeno zbrinjavanje deficitarnog kadra na području cijele Republike Hrvatske.

(Ponedjeljak, 24 Veljača 2020 14:08)
Predstavljen projekt Cooltura

U vukovarskoj  Gradskoj vijećnici predstavljen  je projekt „Cooltura“.

(Ponedjeljak, 24 Veljača 2020 13:49)

Policija i dalje traga za drugom muškom osobom, sudionikom fizičkog sukoba u Vukovaru

PU Vukovarsko-srijemska oglasila se priopćenjem o verbalnom i fizičkom sukobu dva muškarca koji se dogodio 8. veljače iza 19 sati unutar i izvan trgovačkog centra Golubica Mall.

- Do početka sukobljavanja je došlo na blagajni trgovine Konzum, gdje su se dva muškarca fizički sukobili zadajući jedan drugomu udarce po tijelu. Sukob su nastavili u izlaznom hodniku tržnog centra te dijelom ispred samog centra, pri čemu je zasada nepoznati muškarac koristio sjedalicu za bicikl pri fizičkom sukobljavanju. Isti je i nanio ozljede 62 - godišnjaku, kojemu je naposljetku ukazana liječnička pomoć u OŽB Vukovar, gdje su mu konstatirane lake tjelesne ozljede. Uslijed međusobnog fizičkog obračuna 62 - godišnjak je ispalio jedan hitac iz plinskog pištolja, kojeg je posjedovao nezakonito, odnosno nije ga prijavio nadležnim vlastima. Prema trenutno raspoloživim podacima iz provedenih izvida i kriminalističkog istraživanja spoznali smo prije navedeni identitet 62 godišnjeg muškarca, dok intenzivno radimo na utvrđivanju identiteta i traganju za drugom muškom osobom koja je sudjelovala u ovom događaju. Također navodimo da je dosadašnje istraživanje ukazalo na postojanje osnovane sumnje da je 62. godišnjak počinio prekršaje iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja (kolokvijalno - nezakonito posjedovanje i nezakonito javno isticanje te uznemiravanje građana - javnosti), te Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Po pronalasku druge muške osobe biti ćemo u prilici provesti potpuno objektivno, temeljito i razmjerno istraživanje kada ćemo doznati sve detalje slučaja, o čemu ćemo pravodobno izvijestiti.- priopćio je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković.

Pročitano 1406 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Mirjana Đermadi

mirjana.djermadi@hrv.hr

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija