Ispiši ovu stranicu

Brzom intervencijom vatrogasaca ugašen požar u Radničkom domu

Požar je ugašen Požar je ugašen Foto: M. Molnar

Požar u zgradi Radničkoga doma u gradskoj četvrti Borovo naselje ugašen je i to zahvaljujući brzoj intervenciji Javne vatrogasne postrojbe Vukovar koja je odmah izašla na teren.

Požar je izbio oko 18.30 sati, o čemu su Županijski centar 112 Vukovar obavijestili građani koji su se zatekli u blizini zgrade.

Prema prvim informacijama s terena, požar je izbio u prizemlju zgrade, a zapalilo se smeće i raslinje koje nesavjesni građani godinama odlažu u devastiranu zgradu.

Policija je također izašla na teren, no prema neslužbenim informacijama neće se raditi očevid, budući da nije pričinjena znatnija materijalna šteta, jer je zgrada Radničkoga doma i onako u lošem stanju te joj predstoji obnova putem Intervencijskoga plana Grada Vukovara, kada se u nju treba preseliti dio vukovarskog Veleučilišta Lavoslava Ružičke.

Uzrok izbijanja požara za sada je nepoznat, no uznemirieni građani na društvene mreže objavljuju fotografije iz kojih je vidljivo da je u zgradi Radničkoga doma u Borovu naselju gorjelo i u nedjelju 12. siječnja 2020. godine.   

Pročitano 1981 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac