Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Župan Galić upriličio primanje za novinare i urednike

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić upriličio je  povodom božićnih i novogodišnjih blagdana u Palači Srijem u Vukovaru prijem za novinare i urednike s područja županije.

Zahvalivši novinarima na dobroj suradnji Galić je rekao kako su novinari ti U svome obraćanju novinarima Galić je rekao kako su novinari ti koji prenose  vijesti iz naših općina i gradova.

-Želimo da do svakog čovjeka dođe informacija o onome što radimo. Puno smo ove godine radili, na puno lokacija ste trebali doći i nešto zabilježiti i prenijeti javnosti. Gledajući ovu godinu i prošlu, može se govoriti o optimizmu i ja sam sada lagani optimist gledajući rezultate koji se pokazuju posebno u zadnjih godinu dana. Naravno, želja nam je dalje nastaviti još bolje i da u tom pravcu zajedno djelujemo.- rekao je Galić.

Predsjednik vukovarsko-srijemskoga Ogranka Hrvatskoga novinarskoga društva, Željko Draženović zahvalio se u ime novinara na dosadašnjoj suradnji.

-Mi jesmo  doista važan dio u kreiranju mijenja javnosti, međutim, mi ne možemo to dobro raditi ako nemamo potporu  od vas i od vaših suradnika. Ta suradnja do sada je bila odlična i vjerujem da će u sljedećoj godini biti još bolja i da ćemo još bolje raditi u službi javnosti, kojoj moramo služiti i vi i mi, svatko na svoj način.- rekao je Draženović.

Pročitano 633 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI