Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Pevec donirao vukovarskoj Pučkoj kuhinji 240.000 kuna

Predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević i gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava potpisali su novi ugovor o donaciji Pučkoj kuhinji u Vukovaru  za 2020. godinu u iznosu od 240.000 kuna.

-Uvijek mi je zadovoljstvo doći u Vukovar, a ovo je već četvrta godina za redom kako Pevec donira Pučku kuhinju i potrebite u gradu Vukovaru. Na godišnjoj razini govorimo o iznosu od 240.000 kuna, što bi sa sljedećom godinom iznosilo preko milijun kuna u ovu svrhu, što je za mene osobno, ovo najdražih milijun kuna koje je Pevec uložio- kazao je Lovrinčević.

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava zahvalio je na ovoj donaciji te podsjetio na činjenicu kako se Pevec do sada pokazao kako pouzdan partner grada Vukovara u brojnim projektima.

-Nedavnim otvorenjem Pevecovog prodajnoga centra u Vukovaru zaposleno je 50 Vukovaraca, naglasio je Penava, te izrazio zadovoljstvo kako je broj korisnika Pučke kuhinje u Vukovaru iz godine u godinu sve manji.

Rad Pučke kuhinje u gradu Vukovaru započeo je 07. srpnja 2015. godine kao plod odlične suradnje Caritasa Đakovačko-osječke nadbiskupije i Grada Vukovara.

Grad Vukovar u svom Proračunu je 2019. godine za prehranu Pučke kuhinje osigurao 350.000,00 kuna, te za ostale potrebe kvalitetnoga rada još dodatnih 48.000,00 kuna.

 Trenutno usluge Pučke kuhinje koristi prosječno oko 80 korisnika koji ispunjavaju uvjete propisane  Pravilnikom o ostvarivanju prava na prehranu u Pučkoj kuhinji.

Pročitano 766 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI