Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 109
Ispiši ovu stranicu

Uređenje Gimnazije Vukovar

Uređenje Gimnazije Vukovar Matea Karlović

Zagrebačka kreativna agencija Brigada, umjesto kupnje poslovnih poklona, odlučila je i ove godine uljepšati blagdane potrebitima. Proteklih godina u vrijeme božićnog darivanja, uređivali su prostore Dječje bolnice Kantrida u Rijeci i Psihijatrijske bolnice na Ugljanu, a ovaj vikend vrijedni agencijski time stigao je u Gimnaziju Vukovar, u kojoj uređuju i opremaju zajedničke prostore škole namijenjene druženju i povezivanju učenika. Brigadinom timu pridružili su se učenici škole te na taj način uljepšavaju i upotpunjuju ovu blagdansku priču, koju su podržali i mnogi Brigadini partneri.

- Mi smo došli u Vukovar realizirati projekt uređenja zajedničkih prostorija za učenike srednje škole. Učenici ove škole moraju dobiti ambijent koji bi bio ravnopravan svima drugima u Hrvatskoj– izjavio je Damjan Geber, kreativni direktor agencije Brigada iz Zagreba.

- Ova akcija koja se provodi u školi nam jako puno znači. Stupila sam u kontakt s jednom zagrebačkom agencijom za uređenje interijera koja je do sada odrađivala nekoliko sličnih akcija. Osnovna ideja bila mi je kreirati prostor u kojem će se učenici dobro osjećati i time osnažiti pripadnost zajednici odnosno pripadnost školi koju pohađaju. Ideja je bila preurediti i oplemeniti prostore u kojima se učenici najviše zadržavaju, a to je predvorje škole, hodnici kojima se učenici kreću i jedna mala prostorija koja se nalazi uz našu školsku knjižnicu. Prostorija bi bila u funkciji odrađivanja radionica, okupljanja djece dakako koristila bi se kao čitaonica i igraonice te u svakom slučaju bila bi jedna produžena ruka naše knjižnice – rekla je ravnateljica Gimnazije Vukovar, Giana Marović Zeko.

Također je istaknula kako je namještaj, koji se nalazio u predvorju škole, darovan socijalnoj samoposluzi Duga te se nada kako su ovim poklonom uveselili korisnike samoposluge.

Pročitano 2479 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI