Ispiši ovu stranicu

Otvoren Advent u Vukovaru - #adventpunljubavi

Događanja svakoga vikenda do 24.prosinca Događanja svakoga vikenda do 24.prosinca Foto: Marija Molnar

Na Trgu Republike Hrvatske svečano je otvoren Advent u Vukovaru, a svakoga vikenda do Božića na ovome mjestu održavat će se koncerti, priredbe, radionice i brojna druga događanja, posebno za djecu. Uskoro će biti otvoreno i gradsko klizalište.

U programu otvorenja nastupili su brojni sudionici, od Mažoretkinja grada Vukovara preko Vukovarskih golubića, plesnih klubova i mnogih drugih, a veliki broj djece svojim je dolaskom na trg razveselio i Sv. Nikola zajedno s anđelima.

 

Andjeli

Advent je otvorila zamjenica vukovarskog gradonačelnika Ivana Mujkić.

 

Mujkic

- Pripremili smo sadržajan program, od koncerata, priredbi, aktivnosti za djecu, a ono što me posebno veseli je veliki broj djece i njihovih roditelja na večerašnjem otvorenju Adventa. Vjerujem da će Vukovarci dolaziti na ovaj adventski trg i uživati u predblagdanskom razdoblju – rekla je Mujkić.

Ove se godine Advent u Vukovaru održava pod vedrim nebom na, za ovu prigodu posebno uređenom središnjem gradskom trgu.

 

Zbor

-Advent traje do 24.prosinca, a događanja će biti organizirana u dane vikenda, odnosno petkom, subotom i nedjeljom. Tako će se idućih dana djeca moći zabaviti na radionicama u tzv.božićnoj kupoli, predstoji nam 15 koncerata, božićni vlakić koji će voziti subotom i nedjeljom, imat ćemo i žive jaslice, kočije, tradicionalnu manifestaciju puštanja lampiona u zrak pod nazivom Nebo puno želja te nagradnu igru Magic Advent  - istaknula je Marina Sekulić, direktorica Turističke zajednice Grada Vukovara.

 

Kutak

Nakon otvorenja, u večernjim satima, na adventskom trgu u Vukovaru koncert će održati grupa Babylon.

 

Advent

Pročitano 1238 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar