Ispiši ovu stranicu

Advent u Pečuhu s HNS-om

Članovi Hrvatske narodne stranke - liberalni demokrati, Podružnice Vukovar pozvali su sugrađane na adventsko putovanje u Pečuh  rekavši kako je to dobar povod za ležerniji završetak vrlo uspješne godine vukovarskih HNS-ovaca čijim angažmanom je, po riječima  predsjednika vukovarsko-srijemskog HNS-a Nenada Bučka, započela obnova Osnovne škole Nikole Andrića, a vukovarsko-srijemskim redovitim studentima po prvi puta subvencionirana  putna karta vlakom do mjesta studiranja u Republici Hrvatskoj.

-Radujemo se Adventu u Pečuhu. Lijepa je to prigoda da s građanima podijelimo zadovoljstvo učinjenim u proteklih 365 dana te im zahvalimo na podršci i suradnji. Putovanja šire vidike, donose nove spoznaje i poznanstva, a vrijeme Adventa je lijepa prilika za napuniti baterije i donijeti pozitivno ozračje među ljude opterećene svakodnevnim brigama i problemima', rekao je Bučko.

U čaroliji Adventa u Pečuhu zainteresirani će uživati drugog vikenda u prosincu za kada je planirano putovanje. Pozivnicu za Božićni sajam Vukovarci su dobili letcima s detaljima prijave.

Pročitano 597 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić