NAJNOVIJE
Nema novooboljelih od koronavirusa u Republici Hrvatskoj

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske izvijestio je kako nema novooboljelih od koronavirusa u Republici Hrvatskoj, čime je ukupan broj oboljelih od koronavirusa 2246.

Do sada je testirano 66405 osoba, od toga 261 u posljednja 24 sata.

Na bolničkom liječenju je 23 osoba, od toga su na respiratoru 4 pacijenta. Ukupan broj ozdravljenih je 2072, što je 9 novoozdravljenih u 24 sata.

Ukupan broj preminulih na području države je 103.

(Nedjelja, 31 Svibanj 2020 14:07)
Osječko-baranjska županija bez novooboljelih od koronavirusa

Tijekom posljednja 24 sata u Kliničkom bolničkom centru Osijek testirana su 34 uzoraka i svi su bili negativni na koronavirus. I dalje su na području Osječko-baranjske županije zabilježene 133 oboljele osobe.

(Nedjelja, 31 Svibanj 2020 10:39)
Jedanaesti dan nema novooboljelih na području naše županije

U Vukovarsko-srijemskoj županiji epidemiološka situacija i dalje je stabilna, te u posljednja 24 sata nema pozitivnih osoba na koronavirus.

(Nedjelja, 31 Svibanj 2020 09:14)
Službeno je: Penava i Škoro zajedno na parlamentarne izbore!

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava i predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro održali su konferenciju za medije na kojoj je i službeno potvrđeno kako zajedno izlaze na predstojeće parlamentarne izbore u srpnju.

(Subota, 30 Svibanj 2020 16:19)
Jedna novooboljela osoba od koronavirusa u Republici Hrvatskoj

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske izvijestio je kako je broj novooboljelih na području Hrvatske u 24 satnom razdoblju 1, čime je ukupan broj oboljelih od koronavirusa 2246.

Novooboljela osoba nalazi se u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Do sada su testirane 66144 osobe, od toga 635 u posljednja 24 sata.

Na bolničkom liječenju je 27 osoba. Od toga su na respiratoru 4 pacijenta.

Ukupan broj ozdravljenih od koronavirusa je 2063 te ukupan broj preminulih na području republike je 103.

(Subota, 30 Svibanj 2020 14:06)
POVODOM DANA DRŽAVNOSTI GRAD VUKOVAR ODAO POČAST ŽRTVAMA DOMOVINSKOGA RATA

Predstavnici Grada Vukovara na čelu s gradonačelnikom Ivanom Penavom obilježili su Dan državnosti odavanjem počasti svima onima koji su svoj život utkali u oltar Domovine te omogućili samostalnu i neovisnu Republiku Hrvatsku.

(Subota, 30 Svibanj 2020 12:20)
Izaslanstvo VSŽ obilježilo Dan državnosti

Izaslanstvo Vukovarsko – srijemske županije na čelu s županom Božom Galićem položilo je vijenac i zapalilo svijeću povodom Dana državnosti i Dana hrvatskih branitelja.

(Subota, 30 Svibanj 2020 12:04)

Održan dvodnevni Stručni sastanak „Hitna medicina“

U okviru programa Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991., a pod motom „vratili smo se“ u Općoj županijskoj bolnici Vukovar i bolnici hrvatskih veterana održan je dvodnevni stručni sastanak „Hitna medicina“.

Vrhunski profesori Kliničko-bolničkog centra Zagreb na čelu s prof.dr. Vladimirom Gašparovićem po 18. put došli su u Vukovar kako bi naše liječnike upoznali s najnovijim spoznajama u području Hitne medicine kod nas i u svijetu, doznajemo od zamjenika ravnateljice Opće županijske bolnice Vukovar i bolnice hrvatskih veterana doc.dr. sc. Siniše Maslovare.
- Predavanja su vrlo korisna i nadograđena s najnovijim spoznajama tako da naši liječnici mogu dobiti informaciju o najsuvremenijim mogućnostima u dijagnostici i liječenju različitih bolesti. Sastav predavača je vrlo reprezentativan, okupljeni su vrhunski liječnici različitih medicinskih grana, ne samo interne medicine, a predavanja su interesantna svim specijalistima različitih grana medicine jer se odnose na najčešće i najznačajnije zdravstvene poremećaje zbog kojih nam pacijenti dolaze – istaknuo je doc.dr. sc. Siniša Maslovara dodajući kako su predavanja zanimljiva i liječnicima iz okolnih bolnica koji dolaze na ovaj simpozij.

Liječnici su obišli i spomen obilježja stradanja u Domovinskome ratu.

Pročitano 213 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija