Ispiši ovu stranicu

Vrtić na Mitnici proslavio 20. rođendan

Područni objekt Mitnica Dječjeg vrtića Vukovar I proslavio je svoj 20. rođendan. Na rođendansku proslavu pozvali  su  predstavnike lokalne zajednice s kojima su najintenzivnije surađivali tijekom svih tih godina, a koji su za djecu  pripremili niz aktivnosti iz područja svog djelovanja.
-Predstavnici Crvenog križa, Gradske knjižnice Vukovar, Muzeja grada Vukovara, Mađoretkinja grada Vukovara, škole stranih jezika Linguapax, Sportskih objekata grada Vukovara, OŠ Mitnica s profesoricom glazbene kulture Dunjom Marković posjetili su nas i pripremili niz primjerenih aktivnosti iz područja svog djelovanje. Djeca su obilazila sobe dnevnog boravka i otkrivala nove spoznaje, a sve to kroz igru koja nam je uvijek glavna nit vodilja. Na ovaj smo način još više učvrstili našu suradnju i za buduće generacije, a ujedno i posvjedočili o kvalitetnom radu u našoj ustanovi te još jednom potvrdili važnost predškolskog sustava – rekla je pedagoginja u Dječjem vrtiću Vukovar I Olesja Beč.
Područni objekt Mitnica trenutno pohađa oko 140 djece, a kada je počeo s radom prije 20 godina imao je tri odgojne skupine, šest odgojitelja i 48 djece.

Pročitano 644 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić