Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Prometnica u Županijskoj ulici bit će završena do 18. studenoga

Sanacija državne ceste D2 koja prolazi kroz Vukovar a koju financiraj u Hrvatske ceste u punom je jeku. Trenutno su u realizaciji tri projekta, riječ je o sanaciji Županijske ulice, Ulice Antuna Bauera te izgradnji nadvožnjaka i kružnoga toka na raskrižju Županijske ,Gundulićeve ulice  i Dunavskoga prilaza, rekao je Goran Martinović rukovoditelj poslovne jedinice Osijek, Hrvatskih cesta te dodao kako će svi radovi biti završeni u ugovorenom e roku a Županijska ulica do bolnice biti završena do 18. studenoga.

-Radovi na trima projektima odvijaju se prema ugovorenoj dinamici i nadam se kako će biti završeni u ugovorenome roku. Sanacija nadvožnjaka i izgradnja kružnoga toka na raskrižju Županijske ulice, Gundulićeve ulice  i Dunavskoga prilaza trebala bi biti završena do 15. prosinca ove godine.  Ukupna vrijednost ugovora je 18,7 milijuna kuna a do sada je realizirano oko 13,5 milijuna kuna. Do Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 18. studenoga će biti sve pod prvim slojem asfalta. Županijska ulica za sada je završena do zgrade Općinskog odnosno Županijskog suda, a do Dana sjećanja na žrtvu Vukovara bit će u potpunosti završena do Županijske bolnice i bolnice veterana Domovinskoga rata, dok će ostatak do kružnoga toka biti završen do ugovorenoga roka, do 5. siječnja 2020.- najavio je Martinović te dodao kako će Ulica Antuna Bauera biti završena u ugovorenome roku do 22. siječnja 2020. Vrijednost oba projekta je oko 6,7 milijuna kuna.

Hrvatske ceste najavile su projekte i u 2020. godini a riječ je o sanaciji ulica i izgradnja kružnoga toka na raskrižju ulica Augustinčićeva, Šenoina i Trg Matije Gupca,  izgradnji kružnoga toka na raskrižju ulica Blage Zadre i Ulice 12 redarstvenika kao i izgradnja biciklističke staze u Ulici bana Josipa Jelačića od Trga  Slavija do Memorijalnoga groblja.

Pročitano 665 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI