Ispiši ovu stranicu

Dan otvorenih vrata u PO Leptirić

Bivši vrtićanci prezentiraju sviranje sadašnjim Bivši vrtićanci prezentiraju sviranje sadašnjim Foto: Dječji vrtić Vukovar I

U okviru Dana otvorenih vrata u Dječjem vrtiću Vukovar I, Područnom objektu Leptirić u Borovu naselju  mališane su posjetili učenici Glazbene škole, bivši polaznici tog vrtića. 

Njih desetak mališanima je predstavilo instrumente na kojima sviraju i odgovaralo na brojna dječja pitanja.
- Ove smo godine Dan otvorenih vrata odlučili učiniti još svečanijim, melodičnijim, veselijim, i posebnijim pa smo u goste pozvali bivše polaznike našeg vrtića za koje i same odgojiteljice kažu da su glazbeni talent prepoznavale u njima još dok su bili mali. Sada su to velika djeca, koja iza sebe imaju već nekoliko godina glazbenog iskustva, brojne nagrade i nastupe.

Svim odgojnim skupinama pokazali su kako se svira gitara, flauta, klavijature, tambura, bisernica, harmonika, violina …., rekla je Olesja Beč, pedagoginja u Dječjem vrtiću Vukovar I dodajući kako vjeruje da su na ovaj način zagolicali maštu nekom djetetu te mu otvorili vrata ovoj vrsti umjetnosti.

Suradnja je ostvarena na inicijativu odgojiteljica koje i dalje prate rad i uspjehe svojih nekadašnjih vrtićanjaca, pojašnjava Beč.
- Naše odgojiteljice su se čule s tim učenicima što opet pokazuje koliki trag ostavljaju u životima djece, ostaju s njima u dobrim odnosima te  i dalje prate njihov rad i uspjehe. Taj dobar odnos također koriste kako bi surađivali pri podizanju kvalitete rada s nekom novom djecom , naglašava Beč.

Pročitano 748 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić