Ispiši ovu stranicu

Umirovljenici igrali kolo u središtu Vukovara

Umirovljenici se znaju zabavljati, rekla je dogradonačelnica Mujkić Umirovljenici se znaju zabavljati, rekla je dogradonačelnica Mujkić Milan Paun

Grad Vukovar u suradnji s Domom za starije i nemoćne osobe organizirao je ispred Radničkog doma u središtu Vukovara program obilježava Međunarodnoga dana starijih osoba koji se slavi 1. listopada.

Okupilo se stotinjak umirovljenika koji su plesali i igrali u kolu. Pozdravila ih je zamjenica gradonačelnika Vukovara Ivana Mujkić.

Gradski pročelnik Dražen Kobašević rekao je kako Grad Vukovar za socijalni program izdvaja oko deset milijuna kuna, između ostaloga za sufinanciranje gradskoga prijevoza umirovljenika, izlete i božićnice.

Prigodni program za starije osobe uljepšali su nastupi polaznika Dječjega vrtića Vukovar I te zvuci pjesama u izvedbi Tamburaškog sastava Sremci.

Međunarodni dan starijih osoba proglasila je Glavna skupština Ujedinjenih naroda 14. prosinca 1990. godine s ciljem naglašavanja osiguranja životne sredine koja se može prilagoditi potrebama i sposobnostima treće dobi.

 

umirovljenici plesu copy

 

umirovljenici mujkic

 

umirovljenici jedu

Pročitano 850 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun