Ispiši ovu stranicu

Ministrica Bedeković u Vukovaru održala sastanak sa županom i ravnateljima Centara za socijalnu skrb

Do kraja rujna rok za uvođenje fizičko-tehničke zaštite Do kraja rujna rok za uvođenje fizičko-tehničke zaštite Foto: Marija Molnar

Ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku izv.prof.dr.sc.Vesna Bedeković posjetila je Vukovarsko-srijemsku županiju i održala radni sastanak sa županom Božom Galićem, njegovim suradnicima te ravnateljima socijalnih ustanova s našeg područja.

Razgovaralo se o rješavanju problematike ustanova socijalne skrbi s ciljem unaprjeđenja njihovog rada i pružanja socijalnih usluga, kao i o zadanom roku do kraja rujna u kojemu bi svi centri za socijalnu skrb trebali dobiti fizičku i tehničku zaštitu.

-Finaliziramo sve aktivnosti i za očekivati je da do 30.rujna svi Centri za socijalnu skrb i podružnice na području Vukovarsko-srijemske županije imaju ono što se od njih traži, od proširenih ovlasti zaštitarskih službi preko ugrađenih detektora metala – istaknula je Bedeković.

Ujedno je najavila i da bi djelatnici u sustavu socijalne skrbi, novim zakonom, do kraja godine trebali dobit status službene osobe.

 

Pročitano 819 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar