Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Vukovar se predstavio na sajmu u Hamburgu

Predstavnici Vukovara u Hamburgu Predstavnici Vukovara u Hamburgu Foto: TZ Vukovar

Predstavnici Grada Vukovara, Turističke zajednice Grada Vukovara, Lučke uprave Vukovar i Luke Vukovar predstavili su destinaciju Vukovar na najvećem sajmu kružnih putovanja Seatrade Europe 2019. koji je održan u Hamburgu od 11. do 13. rujna.

Ovo je treći put da Vukovar nastupa na ovom sajmu koji je zapravo sinonim za kružna putovanja na rijekama i gdje se sastaje kruzing industrija te se dogovaraju putovanja i budući itinereri. Direktorica Turističke zajednice grada Vukovara, Marina Sekulić kaže kako je nastup na spomenutom sajmu bila velika prilika da se Vukovar predstavi cijelom svijetu velikim kruzing destinacijama jer brojke govore kako naš Grad postaje sve poželjnije odredište riječnih putovanja.

-Brojke govore da u odnosu na 2018.,  u 2019.godini broj najavljenih uplovljavanja porastao za više od 37 posto što znači preko 300 kruzera s oko 40 000 gostiju koji će u ovoj godini posjetiti Vukovar - izjavila je Sekulić izrazivši zadovoljstvo najavom i nekih izvansezonskih uplovljavanja.

Brojni posjetitelji, koji su posjetili štand Vukovara, mogli su se uvjeriti kako je ovo priznanje zaista zasluženo pa im je ono svojevrsna karta za skori posjet pobjedniku EDEN-a 2016./2017.

Pročitano 616 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI