Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Započela sanacija Srednje strukovne škole u Vukovaru

Započela obnova Srednje strukovne škole Marko Babić u Vukovaru. Škola je pretrpjela veliku materijalnu štetu nevremenu  praćenom tučom koje je 7. srpnja  ove godine zahvatilo Vukovar.

Zbog toga je u ovoj školi onemogućena nastava pa je za učenike ove škole školska godina započela u zgradama vukovarskih osnovnih škola.

 -Zahvaljujući razumijevaju i pomoći gradonačelnika Vukovara Ivana Penave i ravnatelja vukovarskih osnovnih škola, nastavu u ovoj školskoj godini započeli smo u pet objekata. Riječ je o osnovnim školama Mitnica, Dragutina Tadijanovića s područnom školom na Lužcu, Josipa Matoša i Blage Zadre.-rekao je ravnatelj Srednje strukovne škole Marko Babić, Vladimir Matić.

Ravnatelj Matić naglasio je kako je šteta ogromna i procijenjena je na oko 2,5 milijuna kuna no nažalost i izrazio bojazan kako to nije i konačni iznos.

-Zbog kiša koje su pale nakon velikoga nevremena i koje su dodatno prouzročile štetu i  u prizemlju škole bojim se da bi se predviđena procjena troškova mogla povećati-izrazio je bojazan ravnatelj Matić.

Ugovorom koji je sklopljen između Vukovarsko-srijemske županije, kao osnivača škole i tvrtke Planum, radovi koji su započeli  bi trebali biti završeni do kraja ove godine pa se djelatnici  škole nadaju kako bi drugo polugodište ove školske godine mogli otpočeti u obnovljenoj školi.

Pročitano 817 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI