Ispiši ovu stranicu

Provokacija: Ispred beogradske Marakane Delije postavile tenk iz Vukovara

Tenk iz Vukovara postavljen ispred ulaza na stadion Crvene zvezde Tenk iz Vukovara postavljen ispred ulaza na stadion Crvene zvezde Foto: FK Crvena zvezda

Kako javljaju hrvatski mediji, pozivajući se na medije iz Srbije, plato ispred ulaza na tribinu stadiona Crvene zvezde u Beogradu na kojoj se skuplja navijačka skupina Delije dobio je nevjerojatan eksponat.

Riječ je o tenku T-55, za kojega srpski mediji pišu da je "zaplijenjen u Vukovaru", a bit će trajno izložen pokraj ulaza na beogradsku Marakanu, odmah uz prodavaonicu suvenira te navijačke skupine.

Navijači Zvezde, koji na udarnom mjestu svoje tribine ističu srpsku zastavu sa ćiriličnim natpisom "Vukovar", postavljanje tenka popratili su galerijom fotografija pokazujući na taj način kako nastavljaju slaviti simbole srpske agresije na okolne države.

U neposrednoj blizini tenka iz Vukovara nalazi se i veliki murala generalske "šapke" ratnog zločinca Ratka Mladića, čiji se krvavi trag proteže od Škabrnje do Srebrenice.

Na službenoj Facebook stranici nogometnog kluba Crvena zvezda, uz galeriju fotografija postavljenoga tenka napisan je i status: „Marakana od sada ima još jednu atrakciju“.

Pročitano 1560 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac