NAJNOVIJE
Sindikati zdravstva ne odustaju od sporazuma o povećanju plaća

Uoči sastanka s ministrom zdravstva Milanom Kujundžićem predsjednik Samostalnog sindikata zdravstva i zdravstvenog osiguranja Stjepan Topolnjak izjavio je da sindikati ne odustaju od povećanja plaća koje je dogovoreno tijekom kolektivnih pregovora, inače će pokrenuti sindikalne akcije.

(Ponedjeljak, 19 Kolovoz 2019 14:19)
Muškarac i dijete ispali iz čamca u Dunav

Pravodobnim postupanjem vukovarsko-srijemske granične policije iz Dunava su  izvučene dvije osobe koje su ispale iz čamca.

(Ponedjeljak, 19 Kolovoz 2019 10:32)
Jandroković i Plenković uputili izraze sućuti zbog smrti novinara Denisa Kuljiša

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je brzojav sućuti obitelji Kuljiš u povodu smrti novinara, pisca i publicista Denisa Kuljiša, ističući kako je svojim radom u novinarstvu ostavio trajan i neizbrisiv trag.

(Ponedjeljak, 19 Kolovoz 2019 09:05)
Znanstvenice potvrdile istinitost poruke nadbiskupa Hranića

Istraživanje koje su provele znanstvenice Instituta za društvena istraživanja pokazalo je da mladi traže uređenije društvo i potvrđuje riječi đakovačko-osječkog nadbiskupa Đure Hranića koji je tijekom propovjedi u Aljmašu rekao da mladi "odlaze tražeći svjetlo uređenijega društva", piše Večernji list.

(Ponedjeljak, 19 Kolovoz 2019 09:02)
Kazne za zatajenje informacija o nestalima do 300.000 kuna

Ovih je dana na snagu stupio novi Zakon o osobama nestalima u Domovinskome ratu budući da do sada Hrvatska nije imala jedinstven zakon koji bi uređivao ovu problematiku.

(Petak, 16 Kolovoz 2019 16:39)
Osniva se Kulturno vijeće Grada Vukovara

Na temelju odluke o osnivanju Kulturnog vijeća Grada Vukovara u Gradu Vukovaru objavili su javni poziv za predlaganje članova toga tijela, odnosno pozivaju ustanove i udruge s područja Vukovara, a koje u svojem djelovanju imaju programe u područjima iz nadležnosti Kulturnog vijeća Grada Vukovara, da podnesu svoje prijedloge za članove. 

(Petak, 16 Kolovoz 2019 14:51)
U protekla 24 sata 7 prometnih nesreća

Jučer, oko 6,35 sati, 71-godišnjak iz Vinkovaca upravljao je osobnim vozilom krećući se cestom D-46, iz smjera Orolika u smjeru Tovarnika.

(Petak, 16 Kolovoz 2019 12:00)

Raspisan natječaj za smještaj u vukovarskom Studentskome domu

Raspisan natječaj za smještaj u vukovarskom  Studentskome domu Foto: Press 032

Veleučilište “Lavoslav Ružička” u Vukovaru raspisalo je Natječaj za smještaj studenata u Studentski dom “Leopold” za akademsku godinu 2019/2020.

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju svi redoviti studenti državljani Republike Hrvatske i državljani EU s prijavljenim boravkom u Hrvatskoj koji imaju odobren status stranca na stalnom boravku u RH, a koji studiraju na Veleučilištu „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru, sadašnji redoviti studenti i redoviti studenti koji su upisali ili će upisati prvi put prvu godinu studija akademske godine 2019./2020.) te osobe sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti, a koje nemaju zasnovan radni odnos i  ne obavljaju samostalnu djelatnost obrta, slobodnog zanimanja ili poljoprivrede.  Pravo sudjelovanja u natječaju nemaju izvanredni studenti i redoviti studenti kojima je mjesto prebivališta u Vukovaru.

Cijena smještaja za studente iznosi za jednokrevetnu sobu 400  kn mjesečno, dvokrevetnu sa zasebnom kupaonicom  350  kuna po osobi,  a u dvokrevetnoj sobi sa zajedničkom kupaonicom 300 kn mjesečno po osobi.

Studentski dom  „Leopold“ prostire se na 2300 četvornih metara i imat će kapacitet 108 ležajeva raspoređenih u 50 dvokrevetnih i 8 jednokrevetnih soba. Sobe su opremljene s mini kuhinjom, televizorom, radnim prostorom, Internet  pristupom. Studenti mogu koristiti i informatički kabinet koji je opremljen s računalima i pisačem kao i zajednički dnevni boravak za druženje, praonicu, glačaonica rublja…

Natječaj za smještaj u studenata u Studentski dom „Leopold“ sa svim informacijama i potrebnom dokumentacijom možete pronaći na web adresi: https://www.vevu.hr/?podatak_id=323&i=14

Pročitano 132 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Mirjana Đermadi

mirjana.djermadi@hrv.hr

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija