Ispiši ovu stranicu

Grad Vukovar poziva na besplatno ljetovanje

Ilustracija Ilustracija Arhiva

Grad Vukovar poziva roditelje i skrbnike djece, koja su zainteresirana za besplatno ljetovanje u Novom Vinodolskom, da predaju uredno popunjene prijavnice s potrebnom dokumentacijom u pisarnici Gradske uprave Vukovar, ured broj 1, dr. Franje Tuđmana 1.

Besplatno ljetovanje u Novom Vinodolskom organizira se za djecu od završenog 1. do završenog 8. razreda osnovnih škola s područja grada Vukovara u dva termina - od 5. 8. do 12. 8. za 30 djece te od 19. 8. do 26. 8. za 50 djece.

Javni poziv i prijavnice mogu se preuzeti na službenoj stranici Grada Vukovara www.vukovar.hr i u Gradskoj upravi, a prijave se zaprimaju do 22. srpnja. 

Bodovna lista o odabiru djece za ljetovanje bit će objavljena na službenoj web stranici Grada Vukovara najkasnije do 29. srpnja.
Sva pitanja vezana uz ovaj Poziv mogu se postaviti nadležnom upravnom odjelu najkasnije do 22. srpnja na br. telefona 032/456-542.
Mole se roditelji/skrbnici da nakon objavljene bodovne liste djece koja su zadovoljila zadane kriterije potvrde dolazak na roditeljski sastanak na tel. 032/456-542 ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pročitano 720 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić