Ispiši ovu stranicu

Župan primio aktualnu miss VSŽ i prvu pratilju miss supranational Hrvatske

Župan čestitao djevojkama i poželio daljnje uspjehe Župan čestitao djevojkama i poželio daljnje uspjehe Foto: Marija Molnar

Župan Božo Galić primio je u palači Srijem u Vukovaru miss Vukovarsko-srijemske županije za 2019. Ivonu Gradečak iz Ivankova i Paulu Čaić iz Vukovara, prvu pratilju Miss Supranational Hrvatske i Miss Supranational Slavonije i Baranje za 2019. godinu.

Ove djevojke osim što su uspješne u modelingu i na najecanjima ljepote, ambiciozne su i u svojim planovima za daljnje obrazovanje i usavršavanje.

- Prijavila sam se na casting i nisam bila sigurna hoću li proći, a i kada sam prošla otišla sam na natjecanje bez velikih očekivanja. Ovo što sam postigla za mene je bilo i veliko iznenađenje i čast. Inače sam završila treći razred gimnazije i želim upisati medicinu - rekla je Ivona Gradečak

- Na natjecanje sam se prijavila slučajno, a ispalo je odlično. Ponosna sam što sam osvojila mjesto prve pratilje jer je to veliki uspjeh. Konkurencija je bila velika jer su djevojke iz cijele Hrvatske na tom izboru uistinu bile prekrasne. Bilo je naporno, ali ako nešto voliš i to radiš ništa nije teško - istaknula je Paula Čaić koja studira na Pravnom fakultetu u Osijeku.

Obje djevojke članice su Udruženaj manekena Loreena Vinkovci. Župan Galić čestitao je djevojkama na uspjesima i poželio daljnji razvoj karijere.

Pročitano 850 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar