Ispiši ovu stranicu

Poziv volonterima

Ilustracija Ilustracija Foto: Arhiv HRV-a

Udruga za podršku žrtvama i svjedocima u okviru programa Referentni centar Vukovar i projekta Pravo na djelotvornu pravnu zaštitu i podršku – pristup pravdi kroz primarnu pravnu pomoć, a kojega financira Ministarstvo pravosuđa, poziva osobe zainteresirane za volontiranje u toj udruzi kako bi stekli nova znanja i vještine.

- Naša udruga ima višegodišnje iskustvo u radu s volonterima te sve aktivnosti unutar programa kao i projektne aktivnosti provodi uz podršku i promoviranje volonterstva kao važnog načina participacije i aktivnog djelovanja u zajednici. Volontiranje će se obavljati u prostorijama Udruge za podršku žrtvama i svjedocima u ulici Ljudevita Gaja 12 u Vukovaru, a po potrebi i na terenu u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Volonteri trebaju biti punoljetni, a poželjne su kvalifikacije završeno srednjoškolsko obrazovanje, razvijeni međuljudski odnosi i komunikacijske vještine, odgovornost i ozbiljnost kao i interes za rad s osobama svih životnih dobi i statusa – naglašava Melita Bošnjak, voditeljica vukovarskog ureda ove udruge.

Poziv na volontiranje otvoren je do 15.srpnja ove godine do 12 sati, a prijave se mogu obaviti izravno u udruzi, telefonom na 639 333 ili e-mailom Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Pročitano 1088 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar