Ispiši ovu stranicu

Dvije učenice iz Dalja smrtno stradale, dvije ozlijeđene

Policija je utvrdila da vozač kamiona nije bio pod utjecajem alkohola Policija je utvrdila da vozač kamiona nije bio pod utjecajem alkohola Hina

Oko 9.45 na odmorištu Sjever kod Starog Grabovca, nedaleko Novske, kamion zagrebačkih registracijskih oznaka naletio je na skupinu ljudi koja se tu odmarala.

Uslijed udara kamiona dvije su osobe poginule, a dvije su ozlijeđene te su prevezene u bolnicu Nova Gradiška. Stradale osobe učenice su sedmoga i osmoga razreda Osnovne škole Dalj, a učenici su išli na maturalno putovanje u Zadar.

Mediji prenose i izjavu vozača koji je na mjestu nesreće vatrogascima navodno kazao da su mu otkazale kočnice.

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak izrazila je sućut obiteljima učenika Osnovne škole iz Dalja stradalih u tragičnoj prometnoj nesreći na odmorištu autoceste između Novske i Okučana.

U dogovoru s ravnateljem škole, krizni tim Ministarstva znanosti i obrazovanja za pružanje psihološke podrške upućen je u Osnovnu školu Dalj, kako bi se svim učenicima i njihovim roditeljima pružila adekvatna pomoć, priopćila je ministrica.

Policija je medijima potvrdila da se u Novoj Gradiški liječe dvije ženske osobe koje imaju teške ozljede. Jedna od ozlijeđenih nalazi se u šok sobi i predviđen je premještaj u bolnicu u Slavonskome Brodu dok je druga izvan životne opasnosti.

Pročitano 1100 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun