Ispiši ovu stranicu

Otvoreni Dani mladih 2019. u Vukovaru

Dani mladih 2019. Dani mladih 2019. F: K.B.

Dani mladih 2019. godine službeno su otvoreni u Gradskoj knjižnici Vukovar. Organizator je Gradski savjet mladih Grada Vukovara u suradnji s udrugama koje djeluju na području Vukovara. Više o cilju te programu rekla nam je predsjednica Gradskog savjeta mladih Grada Vukovara Marija Tomić.
- Gradski savjet mladih grada Vukovara po prvi puta ove godine organizira Dane mladih, tradicionalnu manifestaciju koja se održava drugi vikend u mjesecu lipnju. Veliki je broj aktivnosti koje smo u suradnji sa različitim udrugama organizirali, ali ja bih se najviše osvrnula na Dane informiranja mladih VuMi, različite radionice Mirovne grupe mladih Dunav, promociju knjige koja se održava u subotu u Gradskoj knjižnici Vukovar te Likebook, 7.sajam knjiga u Vukovaru - kazala je Tomić te istaknula kako je cilj manifestacije promocija mladih, njihovih prava, potreba i interesa u gradu Vukovaru.

Gradski savjet mladih grada Vukovara broji sedam članova plus sedam zamjenika, različitih udruga, političkih stranaka ili neformalnih udruženja. 

Karolina Šoš Živanović, voditeljica INFO Centra za mlade Vukovar ispričala je kako su u sklopu Dana mladih i ove godine organizirali 10.dane informiranja mladih VuMi te objasnila što su pripremili.
-Imamo cjelodnevno događanje, započeli smo s promocijom savjetodavnog odbora koji već deset godina funkcionira u okviru VuMi-ja. Nakon toga smo otvorili izložbu „Pokretne slike umjetnosti i kulture“ radovi mladih vukovaraca - zaključila je Šoš Živanović. Dani mladih traju do nedjelje 09. lipnja.

Pročitano 944 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI