Ispiši ovu stranicu

Panel diskusija: Mogućnosti, načini i prednosti doniranja hrane

Panel diskusija u Gradskoj knjižnici Vukovar, odjel Spajalica Panel diskusija u Gradskoj knjižnici Vukovar, odjel Spajalica F: A.K.

Svjesni važnosti informiranja i međusobnog umrežavanja svih dionika u lancu doniranja hrane u svrhu unaprjeđenja sustava doniranja hrane u našoj zajednici Humanitarna Udruga Duga Vukovar u sklopu projekta: „Kap dobrote“ održala je u Gradskoj knjižnici Vukovar panel diskusiju pod nazivom Mogućnosti, načini i prednosti doniranja hrane.

Na samom početku diskusije predstavljen je dugogodišnji rad Socijalne samoposluge Vukovara, izazovi te poteškoće s kojima se susreću u radu. Voditeljica projekta „Kap dobrote“ Tamara Mikulić naglasila je kako je cilj panel diskusije povezivanje svih poslovnih subjekata koji su u bilo kakvoj vezi s njihovom udrugom.
- Dotaknuli smo se teme kako, zašto i na koji način donirati i koji su to problemi s kojima se susrećemo mi kao posrednici, a i svi oni koji bi htjeli donirati. Sve to u svrhu kako bi došlo do sprječavanja nastajanja otpada hrane – naglasila je Mikulić. Priupitana o tome što je zaključak današnje panel diskusije Mikulić je odgovorila.
- Ima potencijalna, postoji mogućnosti i ima dobre volje, ali ono što nedostaje je umrežavanje i poznavanje rada nas kao Udruge, prepoznavanje obrtnika, poljoprivrednih gospodarstava – ispričala je Mikulić te dodala kako oni koji doniraju moraju biti upoznati imaju li oni kakvu poreznu olakšicu, što oni dobivaju s time osim nekakvog osobnog zadovoljstva što su nekome pomogli – zaključila je Mikulić.

Pročitano 933 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI