Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Gradonačelnik Ivan Penava obišao novouređene sportske terene na Lijevoj Bari

Ivan Szabo, Ljiljana Blažević i Ivan Penava Ivan Szabo, Ljiljana Blažević i Ivan Penava Foto: J. Vrdoljak

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava obišao je sa svojim zamjenicima Marijanom Pavličekom i Ivanom Mujkić,  obnovljeno i novouređeno vanjsko igralište i tenis teren u sklopu Športsko rekreacijskog centra Lijeva Bara. Ukupna vrijednost radova je 750.000 kuna sa PDV-om, a u cijelosti ih je financirao Fond za obnovu i razvoj grada Vukovara.

Staro i derutno nogometno igralište pretvoreno je u multifunkcionalni teren s modernom podlogom. Teren je proširen, oko njega je postavljena zaštitna mreža, a predviđen je za nogomet, rukomet i tenis. Ugrađena je i rasvjeta koja omogućuje korištenje terena i u noćnim satima. Također se radi i na postavljanju video nadzora. Radovi su izvedeni i na tenis terenima.

-Zadovoljstvo nam je da smo kroz ovaj sadržaj svim rekreativcima grada Vukovara osigurali jednu modernu podlogu koja je izrađena po vrhunskim svjetskim standardima, izjavio je Penava.  Zahvalio se Fondu za obnovu i razvoj grada Vukovara i Javnoj ustanovi Sportski objekti Vukovar na izvrsnoj suradnji.

- Nije dovoljno samo imati nekretninu već ju je važno održavati i osuvremenjivati, a ovo je jedan od primjera. Prošle smo godine promijenili parket u sportskoj dvorani, što je bio veliki zahvat. I dalje ćemo nastaviti raditi ne samo u sportskom dijelu već i ostalim dijelovima života kako bi poboljšali kvalitetu naših građana, uvijek u fokusu na mlade, rekla je predsjednica Fonda, Ljiljana Blažević

ŠRC Lijeva Bara ovime postaje moderniji i pristupačniji sportski centar koji za cilj ima povećanje korištenja sportskih sadržaja za sve građane grada Vukovara kao i za pripremu i organizaciju sportskih natjecanja i manifestacija u gradu Vukovaru. Ravnatelj Javne ustanove Sportski objekti Vukovar, Ivan Sabo najavio je daljnje uređenje sportskih terena na ŠRC Lijeva Bara, a to su košarkaški i odbojkaški tereni te napraviti jedno moderno natkriveno boćalište.

Izvođači radova su tvrtka EDEL SPORT d.o.o. iz Zagreba i gradska tvrtka Komunalac d.o.o.

Pročitano 1065 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI