Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 54
Ispiši ovu stranicu

Na našem području nedostaje dovoljno kvalitetnih domova za starije i nemoćne

Ilustracija Ilustracija Arhivska fotografija

Stanje domova za starije i nemoćne osobe na našem području, odlazak umirovljenika u toplice te nabavka ogrjeva za umirovljenike bile su glavne teme sjednice Odbora za skrb o osobama treće životne dobi Vukovarsko-srijemske županije održanoj u prostoru Doma za starije i nemoćne osobe u Vinkovcima.

Govoreći o stanju domova na području županije predsjednik Odbora Mihajlo Tomašković rekao je kako na ovom našem prostoru domova za starije  i nemoćne  osobe nema dovoljno, a posebno onih kvalitetnih.

-Imamo saznanja od naših umirovljenika kako u svim domovima nisu isti kriteriji, a cijene su u pojedinim domovima čak i veće, rekao je Tomašković.

Na sjednici se raspravljalo i o nabavi ogrjeva za umirovljenike. Kraća izvješća o stanju u domovima za starije i nemoćne osobe na području županije iznijele su ravnateljice domova za starije i nemoćne osobe Vinkovci, Vukovar i Ilok Gordana Trifunović, Željka Rajković i Darija Nikolić. Bilo je govora i o obilježavanju ovogodišnjeg Međunarodnog dana starijih osoba, a koji će umirovljenici naše županije obilježiti svečanom večerom u Vinkovcima.

Pročitano 1576 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI