NAJNOVIJE
Za petak najavljen aviotretman komaraca

Iz vukovarske gradske uprave izvijestili su o novim tretmanima suzbijanja komaraca, ovoga puta sa zemlje i iz zraka.

(Srijeda, 19 Lipanj 2019 10:56)
Poziv volonterima

Udruga za podršku žrtvama i svjedocima u okviru programa Referentni centar Vukovar i projekta Pravo na djelotvornu pravnu zaštitu i podršku – pristup pravdi kroz primarnu pravnu pomoć, a kojega financira Ministarstvo pravosuđa, poziva osobe zainteresirane za volontiranje u toj udruzi kako bi stekli nova znanja i vještine.

(Srijeda, 19 Lipanj 2019 10:31)
Blagdan Tijelova obilježava se u četvrtak

U Hrvatskoj je blagdan Tijelova 2001. godine proglašen državnim praznikom i neradnim danom.

(Srijeda, 19 Lipanj 2019 10:07)
Mladi Vukovarci mogu se prijaviti za ljetni mirovni kamp na moru

U Splitu se od 15. do 27.srpnja ove godine održava ljetni mirovni kamp za mlade pod nazivom Mladi ujedinjeni u miru.

(Srijeda, 19 Lipanj 2019 09:57)
Najezda komaraca otežava svakodnevne aktivnosti

Suzbijanje komaraca za cilj ima sprečavanje pojave zaraznih bolesti, smanjenje kožnih problema te smetnji u svakodnevnom životu. Vodostaj Dunava je visok, imali smo prije nekoliko dana visoke temperature zraka, a potom i oluju pa je sve to uzrokovalo pravu najezdu komaraca u našem gradu koju nisu uspjela riješiti ni ponavljana adulticidna tretiranja odnosno zaprašivanja s tla.

(Srijeda, 19 Lipanj 2019 09:19)
Prvi festival Traminca u Iloku

Proteklog je vikenda u Iloku održan Prvi festival Traminca koji je ujedno i prvi takve vrste održan u Hrvatskoj.

(Srijeda, 19 Lipanj 2019 08:53)
U Županijskoj komori Vukovar održana radionica o uvođenju E- računa

HGK – Županijska komora Vukovar u suradnji s Financijskom agencijom (FINA) organizirala je edukaciju Elektroničko izdavanje računa.

(Srijeda, 19 Lipanj 2019 08:11)

Najveći uspjeh mažoretkinja grada Vukovara u povijesti - zlatne u sve tri dobne kategorije

Apsolutne državne prvakinje Apsolutne državne prvakinje MGV

Mažoretkinje grada Vukovara sudjelovale su na Državnom prvenstvu mažoretkinja u Novalji i ostvarile najveći uspjeh do sada. U svim formacijskim kategorijama osvojile su prvo mjesto te postale apsolutne prvakinje. Do povijesne pobjede dovele su ih trenerice Andreja Lehrmajer, Gorana Tol i Ana Čop.
Andreja Lehrmajer, predsjednica Udruge Mažoretkinja grada Vukovara i glavna trenerica rekla je kako je ovakav rezultat očekivala.
-Djevojke su se zadnjih mjeseci naporno pripremale i rezultat je pokazao kako se trud svih nas isplatio. Moram napomenuti da smo u neformacijskom dijelu osvojili dva srebra u kategoriji solo junior ( Mia Radić), solo senior ( Josipa Rendulić ), srebro u juniorskom paru ( Tena Držaljević i Gabrijela Gojani ) te broncu u seniorskom paru ( Vanesa Binder i Lea Turkalj). Iza nas je prekrasan vikend pun emocija, uspjeha i zahvaljujem se roditeljima i svima koji su nas podržali i bili uz nas ova 3 dana. Ovo je uspjeh svih nas! - rekla je Lehrmajer koja je dodala kako je ovo najveći uspjeh u 20 godina postojanja Mažoretkinja grada Vukovara. 

Vukovaru su osim zlatnih medalja donjele i titulu Miss mažoret 2019. koju je osvojila predvodnica i kadetska trenerica Ana Čop.  

Pročitano 245 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija