Ispiši ovu stranicu

Školonterska akcija u Ekonomskoj školi Vukovar

Volonterska akcija u Ekonomskoj školi Vukovar Volonterska akcija u Ekonomskoj školi Vukovar F: PRONI centar za socijalno podučavanje

U okviru projekta “Školontiranje” koji provodi PRONI centar za socijalno podučavanje održala se školska volonterska akcija u Ekonomskoj školi Vukovar. 

Projekt “Školontiranje”, koji za cilj ima povećati broj kvalitetnih i održivih volonterskih programa, nastavlja sa provedbom  školonterskih akcija u organizaciji školskih volonterskih klubova, odnosno osnovnih i srednjih škola uključenih u provedbu projekta i PRONI Centra za socijalno podučavanje. Ovoga vikenda održala se školska volonterska akcija u Ekonomskoj školi Vukovar. Goran Jelenić, voditelj odjela rada s mladima iz PRONI centra za socijalno podučavanje je rekao kako se projekt privodi kraju, točnije 31. svibnja.
- Svi su zajedno uređivali školsko dvorište, uljepšavali su ga nakon energetske učinkovitosti, sadili su razne biljke te su bojali ogradu. Sudjelovalo je tridesetak mladih koji su dali svoj doprinos u uljepšavanju škole- naglasio je Jelenić.

Projekt Školontiranje, u partnerstvu s odgojno-obrazovnim ustanovama - Ekonomska škola Vukovar, Osnovna škola Nikole Andrića VUkovar i Tehnička škola Sisak te organizacijom civilnog društva Volonterski centar Osijek, provodi PRONI Centar za socijalno podučavanje. Ukupna vrijednost projekta je 1.134.356,84 kn, a iznos koji je sufinancirala Europska unija iznosi 911.625,93 kn. 
 

Pročitano 1033 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI