Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Grad Trilj u posjetu Vukovaru

Izaslanstvo Grada Trilja na čelu s gradonačelnikom Ivanom Šipićem, predsjednicom Gradskog vijeća Grada Trilja Ivanom Živaljić te pročelnikom Markom Župom posjetilo je Vukovar. Tom prigodom primio ih je gradonačelnik Ivan Penava sa suradnicima. Gradonačelnik Šipić zahvalio je gradonačelniku Penavi na gostoprimstvu i dosadašnjoj izvrsnoj suradnji te naglasio kako su građani Trilja ponajprije došli pokloniti se žrtvi Vukovara.

-To bi trebala biti obveza svakoga grada i općine u Hrvatskoj povezati se s hrvatskim narodom i odati počast gradu heroju- rekao je Šipić.

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava potvrdio je izuzetnu suradnju s Gradom Triljom te dodao kako  Trilj sa Sinjom i Općinom Dugopolje  čini poveznicu s kojom Vukovar jako dobro surađuje, a s Gradom Triljom i kroz suradnju s braniteljskim udrugama, motociklističkim udrugama i u brojnim drugim segmentima.

Gradonačelnik Trilja je  u ime Grada Trilja uručio donaciju obitelji Silvane Malešić iz Vukovara sa šestoro djece.

Trilj 2

-Ovo je simbolična donacija koju smo željeli uručiti jednoj vukovarskoj obitelji i drago nam je da ova naša posjeta ima i humanitarni karakter. Namjera nam  je i dalje surađivati u svim segmentima koliko nam to mogućnosti dopuštaju-rekao je Šipić

Prigodom posjeta Vukovaru gosti iz Trilja obići će memorijalna i kulturna mjesta te odati počast poginulim, nestalim i umrlim hrvatskim braniteljima Vukovara u Domovinskome ratu.

Pročitano 1137 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI