Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Predsjednica na tribini s mladima Vukovara

Predsjednica s mladima Vukovara Predsjednica s mladima Vukovara Foto: J. Vrdoljak

Život mladih u Vukovaru bila je tema tribine na kojoj je predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović razgovarala s učenicima vukovarske Gimnazije, Mirovne grupe mladih Dunav Vukovar i članovima Savjeta mladih u Gradu Vukovaru.

  Mladi su u kratkom vremenu Predsjednici ispričali o svojim ambicijama i željama za ostanak u Vukovaru. Predsjednica je izrazila nadu za daljnjom suradnjom s mladima i nastavkom dijaloga.

-Vjerujem da ćemo od mladih dobiti što više ideja kako olakšati mladima ne samo da ostaju u Vukovaru već i da se nakon iskustva koje steknu vani vrate i nastave dalje graditi ovaj  grad. Vukovar je simbol ne samo hrvatske slobode već i jedan feniks koji je izašao iz pepela i za kojeg ja mislim da može puno bolje i puno više. Naravno i da u središtu pozornosti upravo moraju biti ovi mladi, izjavila je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović

Mladi Vukovarci su bili puni optimizma. Predsjednica Savjeta mladih u Gradu Vukovaru Marija Tomić mišljenja je da će unatoč određenim strahovima u zajedništvu graditi bolju budućnost Vukovara.

-Kod nas mladih ima straha, ali smo zapravo hrabri i idemo u pozitivnom smjeru. Kroz naše znanje, iskustvo i uz pomoć gradonačelnika, gradske uprave, njegovih djelatnika, institucija i udruga raditi na boljoj budućnosti Vukovara.

Nakon tribine uslijedila je zajedničko fotografiranje.

Pročitano 983 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI