Ispiši ovu stranicu

Započela provedba projekta „Sinergija održivog razvoja i poduzetničke aktivnosti u školskim klupama“

PRONI centar započeo je s provedbom projekta „Sinergija održivog razvoja i poduzetničke aktivnosti u školskim klupama“.

Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce u partnerstvu s PRONI Centrom za socijalno podučavanje počinje s provedbom projekta „Sinergija održivog razvoja i poduzetničke aktivnoti u školskim klupama“, koji ima za cilj unaprijediti znanja iz održivog razvoja i poduzetništva kod učenika. Voditelj rada s mladima u PRONI centru Goran Jelenić rekao je kako na našem području započinju s ciklusom radionica s Ekonomskom školu Vukovar, a to je radionica Moja odgovornost za moju budućnost, gdje će učenike upoznati sa osnovama poduzetništva. Na nižoj razini će provoditi radionice i s osnovnom školom Mitnica.

Jelenić je naglasio kako će na navedenim radionicama otkrivati talente, graditi vrline te poticati kreativnosti i stvaralaštvo, što je osnova za postizanje uspjeha kako u poduzetništvu tako i u drugim područjima života.
Projekt „Sinergija održivog razvoja i poduzetničke aktivnosti u školskim klupama“ sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske kroz Švicarsko hrvatski program suradnje, a traje od ožujka 2019.  do ožujka 2020. godine.

Pročitano 905 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI