Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Zaplijenjena veća količina droge

Na konferenciji za medije PU vukovarsko-srijemske, djelatnici PU izvjestili su  o uspješnoj zapljeni veće količine opojnih droga.

Riječ je o višemjesečnom  usmjerenome kriminalističkome istraživanju  pod nazivom Lonac koje je protekloga vikenda uspješno okončano, a koea je provedeno nad četiri osobe, čime je razbijen lanac preprodavača droge na širem vukovarskom, vinkovačkom i osječkom području. Rezultate su predstavili zamjenik načelnika PU vukovarsko-srijemske Goran Lovrić i voditelj Službe kriminalističke policije PU vukovarsko-srijemske Krešimir Hunjet.

Uhićeni su dvojica 29-godišnjaka i 30-godišnjak iz Vukovara  te  51-godišnjak  iz Vinkovaca te predani su pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Tijekom pretraga djelatnici policije ukupno su zaplijenili  oko 1, 4 kg, marihuane, približno  3,7 kg Amfetamina Speed, oko 640 gr amfetamina MDMA, oko 13,6 g Gljive Psilocibin, 1437 komada Ectazyja, 10 komada sjemenki Cannabis Indica, 2, 1 kg sitno rezanoga duhana te još 2600 kuna, 500 eura i digitalnu vagu- rekao je Hunjet.

Postoji također sumnja  i da su tri osobna automobila kupljena od novca stečenog od preprodaje droge. U pretragama je sudjelovao i službeni pas As, koji je zaslužan za pronalazak većega dijela zaplijenjene droge  koja je bila zakopana u dvorištu kuće i koji je također predstavljen je na konferenciji za medije. Droga je bila uskladištena u posebno bure, koje je potom bilo položeno u iskopanu rupu u zemlji i prekriveno debelim slojem zemlje.

Pročitano 998 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI