Ispiši ovu stranicu

Ekonomska škola Vukovar - potpisala "Povelju za potporu i priznanje Forumu MIROTVORNA ŠKOLA"

Ekonomska škola Vukovar Ekonomska škola Vukovar F: HRV

Centar za mir i partnerske organizacije uz podršku Grada Osijeka i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku provode studijsko – edukativni program Mir je u našim rukama.

Radi se o nagradnoj 6 – dnevnoj posjeti škola dobitnica Priznanja MIROTVORNA ŠKOLA Osijeku, Vukovaru i Zlatnoj Gredi. Ove godine to su učenici i nastavnici iz triju škola, Srednje škole Delnice, Islamske gimnazije dr. Ahmeda Smajlovića iz Zagreba te Ekonomske škole Vukovar.

-U našoj školi djeca hrvatske i srpske nacionalnosti idu u jednu smjenu, a osim toga odlaze zajedno i na maturalno putovanje. Prva smo škola koja je započela s time - rekla je Branka Jagić, nastavnica engleskog i njemačkog jezika iz Ekonomske škole Vukovar. 

Tri spomenute škole, među kojima je i vukovarska, pristupili su potpisivanju povelje za potporu i priznanje forumu Mirotvorna škola. Nakon potpisivanja povelje održao se seminar na kojemu su bile dvije teme, tema srednjoškolci i klimatske promjene te tema mirna reintegracija Hrvatskog Podunavlja- postignuća i izazovi mirovnog procesa.

Pročitano 1385 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI