Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Skupina Jabučice na prijemu kod Predsjednice RH

Skupina Jabučice s Predsjednicom RH Skupina Jabučice s Predsjednicom RH Foto: Ured predsjednice

U okviru međunarodnog projekta „Say hello to the world“  koji se provodi kroz pet tema, gdje svaki prst označava jednu temu, djeca Dječjeg vrtića Vukovar I,  PO Vukovar  Novi iz skupine Jabučice odradili su posljednju temu pod nazivom „ Upoznaj svoju državu“.

U dvodnevnom boravku glavnom gradu Republike Hrvatske, upoznali su znamenitosti grada Zagreba i posjetili Hrvatski sabor. Posebna radost bila je posjeta Pantovčaku gdje ih je primila predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović koja se zanimala za život djece u Vukovaru. U znak zahvalnosti za prijem, vukovarski mališani su Predsjednici otpjevali vrtićki bećarac.

„Say hello to the world" međunarodni je projekt koji povezuje djecu diljem svijeta, pokazuje im kakav je život u drugim zemljama i uči ih da je tolerancija kod svih nacija i kultura najvažnija stvar koju možemo naučiti. Projekt se temelji na razvijanju svijesti o osobnom identitetu, učenju o drugim kulturama, uspostavljanju brige za socijalnu pravdu, poticanju i promoviranju interakcije među djecom i razvijanju njihovih socijalnih vještina. Prijateljska skupina dječice Dječjeg vrtića Vukovar I su djeca iz Varšave, skupina „Stars".

Pročitano 776 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI