Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Otvoren 10. Festival cvijeća

U središtu Vukovara otvoren je deseti Festival cvijeća.

Prigoda je to sugrađanima ponuditi različite cvjetne vrste za ukrasiti svoje okućnice i terase, a ujedno  još jednom manifestacijom upotpuniti turističku ponudu grada. Marijan Pavliček, zamjenik gradonačelnika grada Vukovara  službeno je otvorio ovogodišnju manifestaciju i pozvao sugrađane da posjete ovogodišnji Festival cvijeća:

-Vjerujem da će posjetitelji uživati ova tri dana u šarenilu cvijeća ali i drugim  sadržajima u okviru Festivala cvijeća. Ove godine imamo 17 izlagača cvijeća ali i rukotvorina iz naše i okolnih slavonskih županija- rekao je Pavliček te dodao kako je ova manifestacija uvod u proslavu Dana grada Vukovara.

Potvrdila je to i direktorica Turističke zajednice grada Vukovara Marina Sekulić koja je rekla kako ovu cvjetnu bajku svake  godine nastoje obogatiti novim sadržajima:

- U okviru trodnevnoga festivala održavaju se radionice cvijeća za djecu ali i glazbeno-scenski sadržaji pa vjerujem kako će ti sadržaji privući posjetitelje, kazala je Sekulić, naglasivši kako je i jedan od ciljeva manifestacije kvalitetnija i raznovrsnija turistička ponuda grada.

Festival cvijeća zatvara se u nedjelju 28. travnja u 19 sati, a ovu cvjetnu manifestaciju  organizirali  su Grad Vukovar i Turistička zajednica grada Vukovara.

Pročitano 1003 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI