Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Pisanicom do Uskrsa

U Park šumi Adica održana je nagradna igra namijenjena vukovarskoj djeci predškolskoga i osnovno- školskoga uzrasta, Pisanicom do Uskrsa. Riječ je o skupljanju virtualnih pisanica uz pomoć mobilne aplikacije, a ukupno je bilo sakriveno više od 250 pisanica. Svaka od prikupljenih pisanica osvaja nagradu, a tri najvrijednije su  bile laptop, bicikl i foto-aparat. Ovu je igru Agencija Bounti poklonila gradu Vukovaru povodom Uskrsa, rekao je Igor Božić vlasnik Agencije. Marina Sekulić, direktorica Turističke zajednice grada Vukovara koja je ovu igru realizirala u suradnji sa spomenutom Agencijom izrazila je zadovoljstvo odazivom najmlađih sugrađana:

-Svjesni činjenice kako najmlađi jako puno vremena provode uz mobitele, odlučili smo ovom nagradnom igrom im pružiti mogućnost ne samo za boravak u prirodi nego i za osvajanje neke nagrade u ovo predblagdansko vrijeme, kazala je Sekulić.

Događanju je nazočila i zamjenica gradonačelnika Ivana Mujkić koja je naglasila kako je ovo hvale vrijedna inicijativa kojom su uspjeli mlade animirati da uživaju u prirodi na zanimljiv način, a ujedno i jedno lijepo predblagdansko druženje. Laptop je osvojio Zvonimir Paun, bicikl Tea Njegovec, a foto-aparat Noa Tucić Prusac

Pročitano 936 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI