Ispiši ovu stranicu

Teže ozlijeđen mopedist

Ilustracija Ilustracija Foto: Arhiva

U protekla 24 sata na području PU Vukovarsko-srijemske zabilježeno je devet  prometnih nesreća od čega šest prometnih nesreća s materijalnom štetom (Vinkovci-2, Vukovar, Posavski Podgajci, Babina Greda, Mohovo); dvije prometne nesreće u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene (Vinkovci-2) i jedna prometna nesreća s teže ozlijeđenom osobom, izvijestili su iz PU.

Nesreća sa teže ozlijeđenom osobom dogodila se u utorak, oko 15.05 sati, u vrijeme kada je 72-godišnjak iz Vukovara upravljao mopedom vukovarskih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom Županijske ulice u Vukovaru.

-Zbog ne držanja potrebitog razmaka između vozila, kako bi izbjegao udar u vozilo koje se kretalo ispred, naglim kočenjem izbjegao je udar u vozilo. Tom prilikom 72-godišnjak je pao s mopeda na kolnik pri čemu je teže ozlijeđen, navode iz PU.

Policija je također izvijestila i kako su razbijena dva bočna stakla autobusnog stajališta u Boboti. Stakla su razbijena između 7. i 9. travnja, a materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Pročitano 264 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Jasenka Vrdoljak