Ispiši ovu stranicu

Vinkovačka televizija proslavila 25. rođendan

Vinkovačka tv svečano je sinoć proslavila svoj 25. rođendan. 

S emitiranjem programa započela je 1. veljače 1994. godine i danas je  jedan od najznačajnijih elektronskih medija hrvatskog istoka, ali i jedna od najjačih regionalnih televizija u Hrvatskoj. 

-Bilo nam  je teško proteklih godina, ali uspjeli smo temeljem koncesije Vijeća za elektroničke medije otvoriti još jednu televiziju sa sjedištem u Virovitici, a planiramo otvoriti  i televiziju sa sjedištem u Zagrebu tako da ćemo kao jedna mala televizija kompletno zaokružiti nacionalnu koncesiju. Moramo svoju televiziju maknuti iz okvira Slavonije i ići prema cijeloj Hrvatskoj, ali i regiji, gdje god ima zainteresiranih gledatelja za našu tv i to je upravo ono što  radimo, rekao je vlasnik VTV-a Robert Bosak dodavši kako uvode brojne promjene i novine u svoj programski sadržaj.  

Biljana Pavlović, direktorica programa naglasila je kako su ponosni na svoj dugogodišnji rad, vlastitu proizvodnju te ljude koji su profesionalno odrađivali posao unatoč svim poteškoćama na koje su nailazili tijekom godina.
-Puno se radi, planiramo zadržati kvalitetan program, ali i  unijeti malo više zabavnih sadržaja – rekla je Pavlović.

U nazočnosti brojnih gostiju održan je prigodan zabavni program u kojem je predstavljen dugogodišnji rad ove televizijske kuće, a koji je izravno prenošen u programu Plave vinkovačke i Plave televizije. Potom je uslijedila svečana večera i druženje uz poznata domaća glazbena imena s našeg područja među kojima su Indira Levak, Pero Galić iz Opće opasnosti te tamburaški sastavi Dike i Ringišpil.

Pročitano 1186 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić