Ispiši ovu stranicu

U 24 sata 89 vozača zatečeno u prekršaju

Ilustracija Ilustracija Foto. HRV

Na području RH u srijedu, 3. travnja, u vremenu od 00,00 do 24,00 sati, prema Planu TISPOL-a (Europske mreže prometne policije) proveden je pojačani nadzor brzine kretanja vozila.
Na području PU vukovarsko-srijemske, tijekom 24 sata, 42 policijska službenika na 78 lokacija kontrolirala su 231 vozilo i vozača.

-Od navedenog broja, 89 vozača zatečeno je u prekršaju. U odnosu na 24-satni nadzor 18. travnja protekle godine kada je evidentirano 59 prekršaja, ove godine je zatečen veći broj počinitelja prekršaja u cestovnom prometu.Za vrijeme provođenja pojačanog nadzora prometa zabilježeno je sedam prometnih nesreća. Jednoj prometnoj nesreći u kojoj je nastupila samo materijalna šteta uzrok je bio neprilagođena brzina kretanja vozila.
Ovom prilikom zahvaljujemo građanima koji su se uključili u akciju te dostavili prijedloge lokacija za nadzor brzine kretanja vozila. Lokacije koje su građani vlastitom prosudbom ocijenili kao lokacije na kojima vozači jače stišću papučicu gasa, a koje su se za vrijeme provođenja akcije zaista potvrdile kao takve, prometna policija će  budućim redovnim kontrolama brzine kretanja vozila uvrstiti kao pogodne  lokacije za kontrolne točke prometnih ophodnja.

Pozivamo građane da nam se pridruže i u sljedećoj akciji prometne policije koju uskoro planiramo provesti, stoji u priopćenju PU vukovatsko-srijemske.

Pročitano 691 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić